Categories Menu

Wie zijn wij?

Jean-Pierre PERRON

JPPNa de 3-jarige beroeps-opleiding tot begeleider emotioneel lichaamswerk (ELW) bij NEL, is ELW een deel van mijn leven geworden. Bij NEL volgde ik ook een jaar specialisatie in ademsessies. Ik heb de 3-jarige beroepsopleiding tot Shiatsu therapeut gevolgd bij de Belgische Shiatsu Vereniging “Lifeforce”. Ik combineer deze drie specialiteiten in het geven van ademsessies, emotioneel lichaamswerk en shiatsu.

Door deze opleidingen ben ik open gebloeid en dit is wat ik ook gun aan de mensen die ik begeleid. Het opvoeden van mijn 3 kinderen heeft me verder spiegels geboden, waardoor ik veel van mezelf kon leren. Ik neem je graag mee in de ontdekking wat er in jou leeft.

GSM: 0471 52 56 74 – contact—>

Ann

AnnAan de Yoga Academie van Aalst studeerde ik af als erkend yogadocente. In de opleiding tot docente ‘yoga voor zwangeren’ werd ik geboeid door de inwijdingsweg van vrouw tot moeder. Blij om vrouwen die het ‘nieuwe’ leven in zich dragen te kunnen begeleiden.

Ik volgde de 4-jarige opleiding tot Total Acceptance actief emotioneel lichaamstherapeute.

De opleidingen tot coach (meesterschap inspirerend coachen & coachen van persoons- en Zijnsvragen) heb ik voltooid bij Jef Clement. Wat me voldoening geeft in het coachen is mensen inspireren tot een ander gezichtspunt, hun laag van enthousiasme aanboren die kan verborgen liggen onder ontgoocheling, onzekerheid,… en hen uitdagen om net een stapje verder te gaan dan ze oorspronkelijk voor mogelijk hielden.

Persoonlijke groei, innerlijke harmonie, plezier en kwaliteit zijn waarden die ik in mijn werkwijze vertaal.

GSM: 0474 82 83 13 – contact—>